Bij Teex bieden we verschillende wierook accessoires aan voor het branden van wierookstokjes, kegeltjes en korrels. Hieronder volgt een kleine uitleg;

Een wierookplankje/ houder is een product dat speciaal gemaakt is om wierook te ‘houden’. Het is een gemakkelijke plaats om je wierookstokjes in te plaatsen zodat deze niet op de grond vallen. Daarnaast vangen ze ook de as op van de verbrande wierook. Ze zijn dus ook erg goed voor de veiligheid. Wanneer je vaker wierook brandt doe je er goed aan een wierookhouder aan te schaffen.

Een wierookbrander heeft dezelfde functie als een wierookhouder. Echter is er één verschil; de brander wordt namelijk vooral gebruikt voor wierookkorrels of voor wierookkegeltjes. Het heeft namelijk een groter oppervlak waardoor het mogelijk is om de wierookkorrels of kegeltjes erop te laten liggen en rustig te laten branden. 

Een wierookdoos wordt gebruikt voor 2 verschillende doeleinden; je kunt het gebruiken om wierook in op te bergen maar ook om wierook in te verbranden.

Let er altijd op dat je wierook brandt in een degelijke wierookbrander, op een vuurvaste ondergrond, in een goed geventileerde ruimte en buiten het bereik van kinderen en huisdieren houdt .

 • Wierookbrander Gesneden Boot
  Wierookbrander Gesneden Boot

  Wierookbrander Gesneden Boot is geschikt voor het branden van wierookstokjes. Tevens biedt deze brander de mogelijkheid tot het bewaren van de wierookstokjes in de ruimte onder het plankje.

  € 7,49
 • Wierookhouder Chakra
  Wierookhouder Chakra

  Een antiek design wierookhouder met de zeven kleuren van de Chakra en een mediterende Boeddha. Een opvallend en uniek ontwerp dat naast een brander ook een mooie decoratie is.

  € 23,99
 • Wierookhouder Zwarte Draak
  Wierookhouder Zwarte Draak

  Deze Zwarte Draak heeft in zijn poot een schedel en is gemaakt van polystone. De wierookhouder heeft een lengte van circa 26 cm.

  € 17,95
 • Wierookplankje met Messing Inleg (Maan)
  Wierookplankje met Messing Inleg (Maan)

  Dit wierookplankje is ingelegd met een metalen maan. De maan staat voor krachtige, vrouwelijke energie; voor intuïtie, wijsheid, geboorte, dood, spirituele connectie en reïncarnatie

  € 2,95
 • Wierookplankje Tree of Life (groen)
  Wierookplankje Tree of Life (groen)

  Met dit traditioneel houten wierookplankje in de kleur groen zorg je er voor dat de as van de gebrande wierook altijd netjes wordt opgevangen. De wierookplank is de schoonste manier om wierookstokjes te branden.

  € 2,95
 • Wierookplankje Tree of Life (oranje)
  Wierookplankje Tree of Life (oranje)

  Met dit traditioneel houten wierookplankje in de kleur oranje zorg je er voor dat de as van de gebrande wierook altijd netjes wordt opgevangen. De wierookplank is de schoonste manier om wierookstokjes te branden.

  € 2,95
 • Wierookplankje Tree of Life (paars)
  Wierookplankje Tree of Life (paars)

  Met dit traditioneel houten wierookplankje in de kleur paars zorg je er voor dat de as van de gebrande wierook altijd netjes wordt opgevangen. De wierookplank is de schoonste manier om wierookstokjes te branden.

  € 2,95
 • Wierookplankje Tree of Life (rood)
  Wierookplankje Tree of Life (rood)

  Met dit traditioneel houten wierookplankje in de kleur rood zorg je er voor dat de as van de gebrande wierook altijd netjes wordt opgevangen. De wierookplank is de schoonste manier om wierookstokjes te branden.

  € 2,95
 • Wierookplankje Tree of Life (roze)
  Wierookplankje Tree of Life (roze)

  Met dit traditioneel houten wierookplankje in de kleur roze zorg je er voor dat de as van de gebrande wierook altijd netjes wordt opgevangen. De wierookplank is de schoonste manier om wierookstokjes te branden.

  € 2,95
© 2020 - 2023 Teex | sitemap | rss