Bij Teex bieden we verschillende wierook accessoires aan voor het branden van wierookstokjes, kegeltjes en korrels. Hieronder volgt een kleine uitleg;

Een wierookplankje/ houder is een product dat speciaal gemaakt is om wierook te ‘houden’. Het is een gemakkelijke plaats om je wierookstokjes in te plaatsen zodat deze niet op de grond vallen. Daarnaast vangen ze ook de as op van de verbrande wierook. Ze zijn dus ook erg goed voor de veiligheid. Wanneer je vaker wierook brandt doe je er goed aan een wierookhouder aan te schaffen.

Een wierookbrander heeft dezelfde functie als een wierookhouder. Echter is er één verschil; de brander wordt namelijk vooral gebruikt voor wierookkorrels of voor wierookkegeltjes. Het heeft namelijk een groter oppervlak waardoor het mogelijk is om de wierookkorrels of kegeltjes erop te laten liggen en rustig te laten branden. 

Een wierookdoos wordt gebruikt voor 2 verschillende doeleinden; je kunt het gebruiken om wierook in op te bergen maar ook om wierook in te verbranden.

Let er altijd op dat je wierook brandt in een degelijke wierookbrander, op een vuurvaste ondergrond, in een goed geventileerde ruimte en buiten het bereik van kinderen en huisdieren houdt .

© 2020 - 2023 Teex | sitemap | rss