Bij Teex bieden we verschillende wierook accessoires aan voor het branden van wierookstokjes, kegeltjes en korrels. Hieronder volgt een kleine uitleg;

Een wierookplankje/ houder is een product dat speciaal gemaakt is om wierook te ‘houden’. Het is een gemakkelijke plaats om je wierookstokjes in te plaatsen zodat deze niet op de grond vallen. Daarnaast vangen ze ook de as op van de verbrande wierook. Ze zijn dus ook erg goed voor de veiligheid. Wanneer je vaker wierook brandt doe je er goed aan een wierookhouder aan te schaffen.

Een wierookbrander heeft dezelfde functie als een wierookhouder. Echter is er één verschil; de brander wordt namelijk vooral gebruikt voor wierookkorrels of voor wierookkegeltjes. Het heeft namelijk een groter oppervlak waardoor het mogelijk is om de wierookkorrels of kegeltjes erop te laten liggen en rustig te laten branden. 

Een wierookdoos wordt gebruikt voor 2 verschillende doeleinden; je kunt het gebruiken om wierook in op te bergen maar ook om wierook in te verbranden.

Let er altijd op dat je wierook brandt in een degelijke wierookbrander, op een vuurvaste ondergrond, in een goed geventileerde ruimte en buiten het bereik van kinderen en huisdieren houdt .

per pagina
 • Hangende Wierookbrander met Kruis
  Hangende Wierookbrander met Kruis

  Deze hangende wierookbrander van goudkleurig nikkel is speciaal ontworpen voor het veilig branden van wierookkegels of korrels. Hangende wierookhouders worden met name gebruikt in kerkelijke ruimtes.

  € 39,95
 • Stenen Wierookbrander Olifant
  Stenen Wierookbrander Olifant

  Deze stenen wierookbrander met olifanten is geschikt voor het branden van zowel wierookkorrels als wierookstokjes. De heilige olifant staat symbool voor o.a. geluk, wijsheid en kracht.

  € 7,49
 • Wierookbrander (Goudkleurig)
  Wierookbrander (Goudkleurig)

  Deze goudkleurige wierookbrander, met rood / blauwe versieringen, is geschikt voor het branden van wierookkorrels. Wanneer het kooltje is aangestoken en grijs verkleurd kunnen de korrels erop en geniet je van de heerlijke geur.

  € 11,95
 • Wierookbrander Chikankari
  Wierookbrander Chikankari

  Deze wierookbrander van goudkleurig koper is speciaal ontworpen voor het veilig branden van wierookkegels en wierookkorrels. De wierookbrander is mosgroen en bordeaux gelakt en de chinkari print geeft haar een oosterse look.

  € 12,99
 • Wierookbrander Gesneden Boot
  Wierookbrander Gesneden Boot

  Wierookbrander Gesneden Boot is geschikt voor het branden van wierookstokjes. Tevens biedt deze brander de mogelijkheid tot het bewaren van de wierookstokjes in de ruimte onder het plankje.

  € 7,49
 • Wierookbrander Tibetaanse Lotus Groot (Brons)
  Wierookbrander Tibetaanse Lotus Groot (Brons)

  Deze prachtige, bronskleurige Tibetaanse Lotus Wierookbrander is geschikt voor het branden van wierookkorrels, wierookstokjes en -kegels.

  € 14,95
 • Wierookdoos Green Tree Lotus
  Wierookdoos Green Tree Lotus

  Deze houtkleurige wierookdoos ziet er niet alleen mooi uit maar is bovendien ook heel praktisch. Ze is bedrukt met het lotussymbool.

  € 7,49
 • Wierookdoos Mosgroen
  Wierookdoos Mosgroen

  Deze mosgroene wierookdoos is geschikt voor het branden van wierookstokjes en -kegels.

  € 7,49
 • géén afbeelding beschikbaar

  Wierookhouder Elfje wit
  € 12,49
 • Wierookhouder Elfje zwart
  Wierookhouder Elfje zwart

  Deze prachtige zwarte wierookhouder in de vorm van een elf is geschikt voor het branden van wierookstokjes.

  € 12,49
 • Wierookhouder Messing met Lepel
  Wierookhouder Messing met Lepel

  Deze elegante wierookhouder is geschikt om wierookkorrels in te bewaren.

  € 14,95
 • Wierookhouder Witte Draak
  Wierookhouder Witte Draak

  Deze witte draak heeft in zijn poot een schedel. De wierookhouder is gemaakt van polystone en heeft een lengte van circa 26 cm.

  € 17,95
 • Wierookhouder Witte Hand met theelichtje
  Wierookhouder Witte Hand met theelichtje

  Deze wierookhouder is mooi vormgegeven in de hand van Boeddha. Op de toppen van 2 vingers staat een waxinelichthouder in de vorm van een Lotusbloem. De lotus is een bloem die bol staat van symboliek. In de oosterse symboliek kom…

  € 12,49
 • Wierookplank Gebrande Afwerking met Olifant
  Wierookplank Gebrande Afwerking met Olifant

  Deze 36 cm lange wierookplank heeft een gebrande afwerking en is ingelegd met een metalen olifant. Over het algemeen staat de olifant symbool voor kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en lange levensduur.

  € 2,95
 • Wierookplankje met Messing Inleg (Yin Yang)
  Wierookplankje met Messing Inleg (Yin Yang)

  Dit houten wierookplankje is ingelegd met een metalen Yin Yang, waarbij Yin vrouwelijkheid symboliseert en Yang mannelijkheid.

  € 2,95
 • Wierookplankje Tree of Life (oranje)
  Wierookplankje Tree of Life (oranje)

  Met dit traditioneel houten wierookplankje in de kleur oranje zorg je er voor dat de as van de gebrande wierook altijd netjes wordt opgevangen. De wierookplank is de schoonste manier om wierookstokjes te branden.

  € 2,95
per pagina
© 2020 - 2022 Teex | sitemap | rss