Backflow wierookkegels geven een zwaardere, dikkere rook af dan gewone wierookkegels om zo het spectaculaire effect van de waterval te creëeren. Een ander verschil is dat deze kegels minder lang branden, gemiddeld zo'n 10 a 15 minuten. Dit komt omdat de kegels hol van binnen zijn en het rokende gedeelte dus kleiner is. 

Wanneer je je Backflow brander een mooi plekje hebt gegeven op een windvrije plek met een vuurvaste ondergrond (het liefst met een schaaltje water ernaast) steek je de kegel aan. Als deze goed brandt blaas je hem uit en zet je de kegel op de opening van je brander. Wanneer het holle gedeelte gaat branden zal de rook langzaam naar beneden vloeien, dit kan even duren, waarna je kunt genieten van dit bijzondere effect! 

Let er altijd op dat je wierook brandt in een degelijke wierookbrander, op een vuurvaste ondergrond, in een goed geventileerde ruimte en buiten het bereik van kinderen en huisdieren houdt .

 

 

 

 

 • Green Tree 7 Chakra's
  Green Tree 7 Chakra's

  De heerlijke geur van Green Tree 7 chakra's wierook stimuleert het opheffen van blokkades in de chakra's.

  € 1,95
 • HEM Lavender
  HEM Lavender

  De backflow wierookkegels Lavender van HEM hebben de heerlijke geur van lavendel.

  € 3,95
 • HEM Lotus
  HEM Lotus

  De HEM Lotus backflow kegels hebben de heerlijk zoete geur van Lotus. Zij geeft warmte en inspiratie, biedt bescherming en neemt negatieve energieën weg.

  € 3,95
 • HEM Palo Santo
  HEM Palo Santo

  HEM Palo Santo backflow wierookkegels hebben een lichtzoete en rustgevende geur en worden vaak gebruikt om ruimtes te ontdoen van negatieve energie.

  € 3,95
 • HEM Red Rose
  HEM Red Rose

  De magische geur van deze Red Rose backflow wierookkegels van HEM geeft je een liefdevol gevoel, schenkt je warmte en maakt je blij.

  € 3,95
© 2020 - 2022 Teex | sitemap | rss