Palo Santo (Heilig Hout) is een houtsoort die al eeuwen gebruikt wordt door medicijnmannen en sjamanen bij rituelen, ceremoniën, genezings- en zuiveringssessies om het negatieve in de omgeving te reinigen. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. Waar Witte Salie een zeer sterke en indringerige geur is heeft Palo Santo een zachte, zoete, warme en rustgevende geur die lijkt op Frankincense wierook.

Palo Santo is verkrijgbaar in; 

 • Stokjes; neem een stukje hout en houd een lucifer of aansteker bij het uiteinde tot het begint te branden. Laat het houtje branden tot je de kern ziet gloeien en blaas dan de vlam uit. Leg het houtje in een vuurvaste schaal (Smudge Bowl) of in een Abalone schelp. Strooi hiervoor wel eerst wat zand in de schelp zodat hij niet te heet wordt. Met de rook verspreidt de geur van Palo Santo zich door de ruimte. Met het zand kun je het stokje doven.
 • Houtsnippers; deze kunnen gebrand worden in een Smudge Bowl of in een Abalone schelp. Gebruik hiervoor wat zand en een kooltje. Wanneer het kooltje grijs wordt kun je de houtsnippers erop doen. De heerlijke geur komt dan direct vrij.
 • Poedervorm (gemalen); omdat deze vorm te fijn is om gebrand te worden op een brander met een zeefje gebruik je hiervoor een wierookbrander met een kooltje.
 • Wierookstokjes en -kegels; dit is wierook met de bekende geur van Palo Santo. Voor de reinigende werking van Palo Santo kun je het beste de stokjes gebruiken.

Let er altijd op dat je wierook brandt in een degelijke wierookbrander, op een vuurvaste ondergrond, in een goed geventileerde ruimte en buiten het bereik van kinderen en huisdieren houdt .

 

 • Palo Santo Thick Sticks (50 gram)
  Palo Santo Thick Sticks (50 gram)

  Palo Santo Heilig Hout is bijzonder geschikt voor meditatie en spirituele activiteiten.
  Na het verbranden van het heilig hout moet de rook verspreid worden om de omgeving te reinigen en zuiveren van negatieve energieën.

  € 5,95 € 3,95
 • Palo Santo Naturel Sticks (10 stuks)
  Palo Santo Naturel Sticks (10 stuks)

  Met Palo Santo naturel sticks kun je je lichaam, een ruimte of een voorwerp ritueel reinigen en zo een positieve sfeer creëeren.

  € 11,95
 • Green Tree Palo Santo Houtsnippers (100 gram)
  Green Tree Palo Santo Houtsnippers (100 gram)

  Palo Santo heeft een zacht, zoet kruidige geur met tonen van hars. Veel mensen ervaren dit als aangenaam en ontspannend.

  € 10,95
 • Palo Santo Kegel (10 stuks)
  Palo Santo Kegel (10 stuks)

  Het hout dat gebruikt is voor deze Palo Santo kegels komt uit het Andes gebied (Peru) en wordt daar op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn.

  € 9,95
 • Palo Santo Sticks (100 gram)
  Palo Santo Sticks (100 gram)

  Palo Santo Heilig Hout heeft een rustgevende en plezierige geur die bijzonder geschikt is voor meditatie en spirituele activiteiten.

  € 10,95
© 2020 - 2022 Teex | sitemap | rss