Om te smudgen heb je producten nodig om je smudgesticks, Witte Salie en Palo Santo in te kunnen branden. Voor een smudge ceremonie wordt veel gebruik gemaakt van een vuurvast schaaltje (Smudge Bowl) met zand erin of een Abalone schelp. Met een smudge veer maak je je smudge ceremonie compleet. Deze veer helpt je de rook van je smudge gelijkmatig te verspreiden. Een smudge veer heeft twee betekenissen: het symboliseren van de natuur en het verspreiden van rook. Gebruik de veer om de geur van jouw smudging kruiden door de hele ruimte te verspreiden. Neem ook je altaar of dromenvanger mee als je die wilt reinigen. Je kunt de smudge veer ook gebruiken om de rook van de kruiden te offeren aan alle windrichtingen: noord, oost, zuid, west, boven (Schepper) en beneden (Moeder Aarde).

 

 

 • Abalone Schelp (klein)
  Abalone Schelp (klein)

  Deze prachtige Abalone schelp wordt gebruikt om Witte Salie of Palo Santo op te branden.

  € 12,95
 • Cobra 3 poot standaard + Abalone Schelp (klein)
  Cobra 3 poot standaard + Abalone Schelp (klein)

  Deze set betreft een houten 3 poot standaard inclusief een abalone schelp (klein). De abalone schelp gebruik je om witte salie of palo santo op te branden.

  € 15,99
 • Excelsior Swift-Lite Houtskooltabletten (33 mm)
  Excelsior Swift-Lite Houtskooltabletten (33 mm)

  Swift-Lite houtskooltabletten zijn makkelijk aan te steken, rookvrij, geurloos en gebruik je om op een veilige manier wierookkorrels, wierookhars en wierookpoeder te branden in bijvoorbeeld een Abalone schelp of wierookbrander.

  € 1,35
 • Native Soul Tribal Smudge Bowl
  Native Soul Tribal Smudge Bowl

  Deze prachtige Native Soul Tribal Smudge Bowl kan gebruikt worden om smudge sticks veilig te branden.

  € 11,95
 • Smudge Veer Doorstreepte Kalkoen
  Smudge Veer Doorstreepte Kalkoen

  Deze smudge veer kan gebruikt worden om de geur van de smudge door de ruimte te verspreiden.

  € 10,95
 • Smudge Veer Wit/Zwart
  Smudge Veer Wit/Zwart

  Met deze prachtige smudgeveer in de kleuren wit/zwart kun je de rook verspreiden die van brandende Salie en / Palo Santo komt.

  € 7,49
© 2020 - 2022 Teex | sitemap | rss