Tuinwierook is speciaal gemaakt om te branden in de tuin, zo kun je op een mooie zomeravond ook buiten genieten en ontspannen met een heerlijke geur. Een bijkomend voordeel is dat het insecten zoals muggen, vliegen en wespen op afstand houdt, met name de Citronella variant! Tuinwierookstokjes zijn dikker en langer dan gewone wierookstokjes en branden gemiddeld zo'n 2 uur. 

In ons assortiment vind je verschillende geuren dus er is altijd een geur die bij je past!

 • Darshan Lavender Tuinwierook (XL)
  Darshan Lavender Tuinwierook (XL)

  De heerlijke geur van deze Darshan Lavender tuinwierook (XL) werkt rustgevend, kalmerend, verzachtend en opbeurend. Perfect voor een mooie zomeravond.

  € 3,25
 • Darshan OM Tuinwierook (XL)
  Darshan OM Tuinwierook (XL)

  Darshan OM tuinwierook (XL) heeft een troostende, geheimzinnige, oosterse geur. Het Hindoe-symbool OM staat ook wel bekend als de 7e chakra; Sahasrara en staat symbool voor de open verbinding die je geest heeft met de kosmos.

  € 3,25
 • Darshan Ylang Ylang Tuinwierook (XL)
  Darshan Ylang Ylang Tuinwierook (XL)

  Darshan Ylang Ylang tuinwierook (XL) ruikt bloemig, exotisch en zacht waardoor deze geur rust, ontspanning en kalmte brengt. Het prikkelt je zintuigen en geeft een gevoel van geborgenheid.

  € 3,25
 • HEM Jasmine Tuinwierook (XL)
  HEM Jasmine Tuinwierook (XL)

  HEM Jasmijn tuinwierook heeft de zacht zoete geur van Jasmijn; een geur om heerlijk bij weg te dromen en te ontspannen.

  € 3,25
 • HEM White Musk Tuinwierook (XL)
  HEM White Musk Tuinwierook (XL)

  White Musk is één van de oudste geuren ter wereld. Deze HEM White Musk tuinwierook heeft een zoete, verkwikkende en romantische geur die perfect is voor zalige ontspanning.

  € 3,25
 • HEM White Sage Tuinwierook (XL)
  HEM White Sage Tuinwierook (XL)

  Deze HEM White Sage tuinwierook heeft een warme diepe saliegeur. Salie is één van de heiligste kruiden voor de inheemse bevolking van Noord Amerika, de Indianen, en wordt gebruikt bij reinigingsrituelen.

  € 3,25
 • HEM Amber Tuinwierook (XL)
  HEM Amber Tuinwierook (XL)

  Deze HEM Amber Tuinwierook (XL) heeft een heerlijk, zacht zoete geur en is hierdoor rustgevend en ontspannend.

  € 3,25
 • HEM Precious Rose Tuinwierook (XL)
  HEM Precious Rose Tuinwierook (XL)

  HEM Precious Rose Tuinwierook (XL) bezit een heerlijke liefdevolle geur die harmonie in huis brengt. Tevens werkt deze geur positief op het openen van het hartchakra en brengt het je gevoel weer terug in balans.

  € 3,25
 • HEM Sandal Rose Tuinwierook (XL)
  HEM Sandal Rose Tuinwierook (XL)

  HEM Sandal Rose Tuinwierook (XL) is een spirituele geur, werkt mentaal zuiverend en geeft rust. Het schenkt innerlijke balans en verdrijft negatieve gedachten.

  € 3,25
 • HEM Sandal Tuinwierook (XL)
  HEM Sandal Tuinwierook (XL)

  Deze HEM Sandal Tuinwierook (XL) heeft een zoete geur en een zuiverende werking waardoor zij vaak gebruikt wordt tijdens meditaties. Met het gebruik van deze wierook kun je je innerlijke balans vinden.

  € 3,25
 • Satya Aastha 'the Trust' Tuinwierook (XL)
  Satya Aastha 'the Trust' Tuinwierook (XL)

  Deze Aastha Nag Champa tuinwierookstok (XXL) heeft een zoete bloemige geur. In vergelijking met de gewone Sai Baba Nag Champa is deze geur iets zoeter en lichter en daarmee perfect om een heerlijke, serene sfeer mee te creëeren.

  € 2,45
© 2020 - 2024 Teex | sitemap | rss