Bloemenwater Geurspray

Deze lijn Bloemenwaters is heerlijk zacht en multitoepasbaar. Zo kunt u ze gebruiken als vernevelaar in huis maar ook als persoonlijke (body)geur! Omdat ze puur natuur zijn geven deze sprays geen overheersende aanwezigheid maar verzachten en verfrissen ze in een ruimte of voor u persoonlijk. Spray echter niet zomaar in het gezicht of bij de ogen, ook natuurlijke producten kunnen in die gebieden irriteren!

Onze nieuwe lijn Bloemenwaters zijn heerlijk zacht en  multi toepasbaar. Zo kunt u ze mmlijn Bloemenwaters zijn heerlOnze nieuwe lijn Bloemenwaters zijn heerlijk zacht en  multi toepasbaar. Zo kunt u ze gebruiken als vernevelaar in huis, maar ook als persoonlijke (body)geur ! Omdat ze puur natuur zijn geven deze sprays geen irritatie of overheersende aanwezigheid maar verzachten en verfrissen ze in een ruimte of voor u persoonlijk. ijk zacht en  multi toepasbaar. Zo kunt u ze gebruiken als vernevelaar in huis, maar ook als persoonlijke (body)geur ! Omdat ze puur natuur zijn geven deze sprays geen irritatie of overheersende aanwezigheid maar verzachten en verfrissen ze in een ruimte of voor u persoonlijk. gebruiken als vernevelaar in huis, maar ook als persoonlijke (body)geur ! Omdat ze puur natuur zijn geven deze sprays geen irritatie of overheersende aanwezigheid maar verzachten en verfrissen ze in een ruimte of voor u persoonlijk. Onze nieuwe lijn Bloemenwaters zijn heerlijk zacht en  multi toepasbaar. Zo kunt u ze gebruiken als vernevelaar in huis, maar ook als persoonlijke (body)geur ! Omdat ze puur natuur zijn geven deze sprays geen irritatie of overheersende aanwezigheid maar verzachten en verfrissen ze in een ruimte of voor u persoonlijk. 

 • Bloemenwater Geurspray Lavendel (150 ml.)
  Bloemenwater Geurspray Lavendel (150 ml.)

  Deze sprayflacon met lavendelgeur van Incense Magic is 100% natuurlijk en geeft je lichaam en geest een heerlijk schoon, ontspannen gevoel en een frisse boost. Te gebruiken als vernevelaar in huis of als persoonlijke (body)geur.

  € 10,95
 • Bloemenwater Geurspray Oudh (150 ml.)
  Bloemenwater Geurspray Oudh (150 ml.)

  Deze sprayflacon Oudh van Incense Magic is 100% natuurlijk en te gebruiken als vernevelaar in huis of als persoonlijke geur. Deze fijne oriëntaalse geur is een perfecte samenstelling van hout, leer en een zachte toon van roos.

  € 10,95
 • Bloemenwater Geurspray Sandelwood (150 ml.)
  Bloemenwater Geurspray Sandelwood (150 ml.)

  Sandelwood geurspray van Incense Magic is bij uitstek geschikt om ruimtes energetisch mee te zuiveren. Sandelwood staat van oudsher bekend om haar kalmerende werking. Te gebruiken als vernevelaar in huis of als persoonlijke geur.

  € 10,95
© 2020 - 2022 Teex | sitemap | rss