Korrelwierook

Waarom natuurlijke wierook? Gewoon omdat het heerlijk kan ruiken, net dat beetje extra sfeer geeft op welk moment dan ook of branden met een diepere betekenis. Wanneer we om ons heen kijken zien we veelal dingen gebeuren en ontstaan vanuit 'reactie'. Dit is een aangeleerde gewoonte en zit in een ieder van ons. Het maakt ons leven soms makkelijk voor ons gevoel maar vaak ook een stuk ingewikkelder. Je raakt steeds verder van jezelf verwijderd en leeft volgende de principes van reactie. Wanneer we 1 letter omdraaien in dit woord gaan we naar het woord 'creatie'. Wat eigenlijk wil zeggen dat in zeer veel situaties, ook de verdrietige, lastige of vervelende u datgene kunt creëeren dat kan bijdragen aan een stukje groei, ervaring en uiteindelijk rust en vrede in jezelf. Bij wierook kan het om meer gaan dan alleen maar iets lekker vinden ruiken. Probeert u eens echt te voelen wat een geur met u doet en laat u ook aanwijzen waar u nog aan kunt werken of wat er geheeld mag worden. Kortom, bij het ervaren van geuren kunt u echt iets laten gebeuren in uw leven!

 • Ancient Wisdom Korrelwierook
  Ancient Wisdom Korrelwierook

  Korrelwierook 'Ancient Wisdom' van Incense Magic is 100% natuurlijk! Deze geur zuivert en creëert een 'gewijde' sfeer. het biedt een krachtige bescherming en helpt om contact te maken met ons hogere zelf.

  € 8,69
 • Dammar Korrelwierook
  Dammar Korrelwierook

  Dammar korrelwierook van Incense Magic heeft een citrusachtige geur; het verheft de geest en brengt licht in de duisternis, het bevordert helderziendheid en verbindt u met de Engelen. Deze wierook is 100% natuurlijk!

  € 8,69
 • Essentie Korrelwierook (100 gram)
  Essentie Korrelwierook (100 gram)

  Korrelwierook 'Essentie' van Incense Magic is een combinatie van Palo Santo, Frankincense, Benzoe en Myrrh. Deze prachtige geur creëert met zijn warme ondertonen een heerlijke sfeer! Deze wierook is 100% natuurlijk!

  € 13,95
 • Frankincense Aden Korrelwierook
  Frankincense Aden Korrelwierook

  Korrelwierook Frankincense Aden van Incense Magic is 100% natuurlijk en geschikt om te gebruiken bij reinigingsceremonies. Ook geschikt voor reinigen van edelstenen, kristallen en andere objecten die gebruikt worden bij healing.

  € 8,69
 • Frankincense Carterri Korrelwierook
  Frankincense Carterri Korrelwierook

  Frankincense Carterri korrelwierook van Incense Magic heeft als basis olibanum; een ingrediënt dat veelal gebruikt wordt bij heilige inwijdingen, offerceremonies en om de communicatie met het Hogere te verbeteren.

  € 8,69
 • Frankincense Korrelwierook (fijn)
  Frankincense Korrelwierook (fijn)

  Korrelwierook Frankincense (fijn) van Incense Magic is zeer geschikt om te gebruiken bij reinigingsceremonies, zeker wanneer er sprake is van stagnerende energie. Deze wierook is 100% natuurlijk!

  € 8,69
 • Frankincense Oman 1e Korrelwierook
  Frankincense Oman 1e Korrelwierook

  Frankincense Oman 1e korrelwierook van Incense Magic is 100% natuurlijk! Deze mystieke geur creëert een sfeer van duidelijkheid en spiritualiteit en vult de lucht met de geest van het verhevene en het Goddelijke.

  € 8,69
 • Golden Copal Korrelwierook
  Golden Copal Korrelwierook

  Korrelwierook 'Golden Copal' van Incense Magic is 100% natuurlijk! Met haar mysterieuze geur werkt zij kalmerend en is zij behulpzaam bij het kennen en herkennen van ons pad tijdens meditaties.

  € 8,69
 • Love Incense Korrelwierook (100 gram)
  Love Incense Korrelwierook (100 gram)

  Met deze 'Love Incense' korrelwierook van Incense Magic ontwikkel je jezelf spiritueel, leer je zelfafwijzing te herkennen en transformeren in zelfacceptatie en innerlijke vrede. Deze wierook is 100% natuurlijk!

  € 13,95
 • Myrrh Kenia Korrelwierook
  Myrrh Kenia Korrelwierook

  Korrelwierook Myrrh Kenia van Incense Magic heeft een mooie zware, aardende geur en staat bekend om zijn magische kwaliteiten; het helpt kanalen te openen voor helende en beschermende energieën.

  € 8,69
 • Palo Santo Hars Korrelwierook
  Palo Santo Hars Korrelwierook

  Deze Palo Santo Hars korrelwierook van Incense Magic geeft een aangename zoete en toch kruidige geur af. Deze heerlijke ruikende hars is 100% natuurlijk, geeft een prettige atmosfeer en een geur die lang blijft hangen.

  € 8,69
 • Zwarte Hojari Korrelwierook
  Zwarte Hojari Korrelwierook

  De 'Zwarte Hojari' korrelwierook van Incense Magic is 100% natuurlijk en heeft een licht aardende geur met een zoete ondertoon en mentholachtige nuances. In Afrika populair in de traditionele geneeskunde.

  € 8,69
 • Zwarte Myrrh Korrelwierook
  Zwarte Myrrh Korrelwierook

  Zwarte Myrrh is een uiterst zeldzame Myrrh soort! Deze geur verwarmt, troost, neemt u mee op reis door uw verleden, geeft nieuwe inzichten en een blik op een nieuwe toekomst. Deze korrelwierook van Incense Magic is 100% natuurlijk

  € 8,69
© 2020 - 2022 Teex | sitemap | rss