Pure Line

Waarom natuurlijke wierook? Gewoon omdat het heerlijk kan ruiken, net dat beetje extra sfeer geeft op welk moment dan ook of branden met een diepere betekenis. Wanneer we om ons heen kijken zien we veelal dingen gebeuren en ontstaan vanuit 'reactie'. Dit is een aangeleerde gewoonte en zit in een ieder van ons. Het maakt ons leven soms makkelijk voor ons gevoel maar vaak ook een stuk ingewikkelder. Je raakt steeds verder van jezelf verwijderd en leeft volgende de principes van reactie. Wanneer we 1 letter omdraaien in dit woord gaan we naar het woord 'creatie'. Wat eigenlijk wil zeggen dat in zeer veel situaties, ook de verdrietige, lastige of vervelende u datgene kunt creëeren dat kan bijdragen aan een stukje groei, ervaring en uiteindelijk rust en vrede in jezelf. Bij wierook kan het om meer gaan dan alleen maar iets lekker vinden ruiken. Probeert u eens echt te voelen wat een geur met u doet en laat u ook aanwijzen waar u nog aan kunt werken of wat er geheeld mag worden. Kortom, bij het ervaren van geuren kunt u echt iets laten gebeuren in uw leven!

 • Cocosnoot (42 gram)
  Cocosnoot (42 gram)

  Met de geur van deze 'Cocosnoot' wierook van Incense Magic waant u zich op een tropisch eiland; sluit uw ogen en droom weg bij deze vrolijke tropische summer breeze. Deze wierook is 100% natuurlijk!

  € 8,25
 • Honing (42 gram)
  Honing (42 gram)

  De Honing wierook uit de Pure Line van Incense Magic is 100% natuurlijk! De warme en ontspannen geur biedt een oase van rust waardoor u zich rustiger, bezonnener en vreedzamer voelt.

  € 8,25
 • Mint (42 gram)
  Mint (42 gram)

  Deze 'Mint' wierook uit de Pure Line van Incense Magic is 100% natuurlijk en heeft een heerlijke zomerse, verfrissende geur die revaliseert, stimuleert, verkoelt en verzacht.

  € 8,25
 • Reis naar de waarheid (42 gram)
  Reis naar de waarheid (42 gram)

  'Reis naar de waarheid' uit de Pure Line van Incense Magic is 100% natuurlijk en helpt om spiritueel te ontwaken, om met de dag te leven en vertrouwen te hebben ook al voelt u zich aangewezen op uzelf.

  € 8,25
 • Spirituele Groei (42 gram)
  Spirituele Groei (42 gram)

  Deze 'Spirituele Groei' uit de Pure Line van Incense Magic is 100% natuurlijk. De geur ondersteunt bij het vinden van de weg van je hart en om vandaar uit een hogere trilling te bereiken.

  € 8,25
© 2020 - 2022 Teex | sitemap | rss