Dankzij deze producten haalt u een klein stukje Provence in huis! Bij Le Chatelard 1802 is men toegewijd aan het plukken en selecteren van de beste bloemen om voor u de hoogste kwaliteit zakjes met lavendel- en lavendelgeur te maken. Gebruik de zakjes voor uw linnenkasten en parfumeer uw kleding en huishoudlinnen op ouderwetse wijze. 

 

 

 

 • 100 gram gedroogde Lavendelbloemen
  100 gram gedroogde Lavendelbloemen

  Deze zak gevuld met 100 gram gedroogde lavendelbloemen is ideaal om zelf geurzakjes van te maken en zo bijvoorbeeld je huishoudlinnen en kleding te parfumeren!

  € 7,95
 • Geborduurd linnen hart
  Geborduurd linnen hart

  Dit geborduurde linnen hart bewaart de Provençaalse traditie in zijn hart. De lavendel- en lavandinbloemen (100 gram!) die het versieren zijn de trots van onze regio: hun parfum is uniek en karakteristiek!

  € 9,95
 • Lavendel geurzakje (18 gram)
  Lavendel geurzakje (18 gram)

  Met een bloemrijk en gekleurde stof in een tint die doet denken aan lavendel, vindt dit zakje haar plaats in elke kast van je huis, maar ook in je woonkamer!

  € 2,49
 • Cadeau set 3 Lavendel geurzakjes
  Cadeau set 3 Lavendel geurzakjes

  Laat je betoveren door deze set van drie zakjes gedroogde lavendel- en lavandinbloemen van Le Chatelard 1802. Deze zakjes droogbloemen zorgen voor een elegante en verfijnde sfeer in huis.

  € 5,95
 • Cadeau set Lavendel zeep (100 gram) & 1 Lavendel geurzakje
  Cadeau set Lavendel zeep (100 gram) & 1 Lavendel geurzakje

  Deze cadeauverpakking bevat een extra zachte, palmolievrije, zeep met de geur van Provençaalse lavendel in combinatie met een geurzakje gevuld met 18 gram gedroogde lavendel- en lavandinbloemen!

  € 5,95
 • Cadeau set Lavendelzeep (100 gram) & 2 Lavendel geurzakjes
  Cadeau set Lavendelzeep (100 gram) & 2 Lavendel geurzakjes

  Verwen jezelf of iemand anders met deze heerlijke cadeauset bestaande uit 2 geurzakjes, elk gevuld met 18 gram lavendel- en lavandinbloemen, en een heerlijke lavendelzeep (100 gram)

  € 6,95
© 2020 - 2023 Teex | sitemap | rss